U bent hier

Opleidingstraject op maat, samengesteld volgens jouw behoeften

Je overweegt om verschillende medewerkers binnen je bedrijf een opleiding te laten volgen over digitaal adverteren, google adwords, google analytics, data studio, DoubleClick, e-mail marketing, zoekmachineoptimalisatie, digitale marketing strategie voor managers, en ga zo maar door…. Dan ben je bij OMCollege aan het juiste adres.

Het einddoel van een opleiding op maat, is dat ze kritisch leren reflecteren over hun opgedane online marketing kennis, zelf de juiste keuzes kunnen maken en zelfstandig kunnen werken.

Wie een opleiding op maat boekt bij OMCollege, kan er vanuit gaan dat hij of zij helemaal zelfstandig aan de slag kan nadien.

Na een uitgebreid intake gesprek stellen we een uniek opleidingsprogramma voor je samen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Komen de opleidingen op maat in aanmerking voor subsidie met de KMO-portefeuille?

Absoluut, de opleidingen van OMCollege zijn erkend door de Vlaamse Overheid en komen in aanmerking voor subsidie via de KMO Portefeuille. Je vindt ons terug als erkende aanbieder op de website van KMO-portefeuille onder de naam OMCollective met erkenningsnummer DV.0219936 voor Opleidingen. Dankzij KMO Portefeuille geniet je van 30 tot 40% korting bij elke opleiding. 

Wil je hierover een goed gesprek inplannen? Doen! Onze deur staat altijd open!

Contacteer ons vandaag nog!

nieuwsbrief inschrijven

nieuwsbrief inschrijven

Blijf maandelijks op de hoogte van het online marketing nieuws!

Neem direct contact met ons op