U bent hier

Compleet opleidingstraject met vaste modules

Op 3 maanden tijd krijgt je medewerker bij OMCollege een doorgedreven opleiding over online marketing. Hij of zij werkt bij ons op kantoor, maar ook enkele dagen per week in jouw organisatie. Vanaf dag 1 krijgt hij of zij concrete opdrachten voorgeschoteld. On-the-job-learning mag je dus letterlijk nemen. Via extra lessen van experts, praktische oefeningen en zelfstudie stomen we je medewerker helemaal klaar voor de job.

Na de opleiding is je medewerker klaar om voor jou de globale bedrijfs- en marketingdoelstelling om te zetten in concrete marketingplannen. Hij of zij kan die plannen vertalen in gerichte online acties en de juiste conclusies trekken uit de rapportering.

Wordt jouw medewerker na 3 maanden dan gewoon in het diepe gegooid? Integendeel, een ervaren online marketeer van OMCollege blijft hem nog 9 maanden verder begeleiden.

 


Je voordelen op een rijtje

Je medewerker:

  • wordt ondergedompeld in de praktijk van digitale marketing.
  • kan rekenen op de tips en ervaring van onze online specialisten.
  • leert digitale marketing met een kritische blik bekijken, kansen detecteren en plannen ontwikkelen.
  • behaalt alle relevante Google-certificaten (Analytics, AdWords …)

Je bedrijf krijgt een medewerker met senior kennis, tegen junior loonkost!

Komen de opleidingen in aanmerking voor subsidie met de KMO-portefeuille?

Absoluut, de opleidingen van OMCollege zijn erkend door de Vlaamse Overheid en komen in aanmerking voor subsidie via de KMO Portefeuille. Je vindt ons terug als erkende aanbieder op de website van KMO-portefeuille onder de naam OMCollective met erkenningsnummer DV.0219936 voor Opleidingen. Dankzij KMO Portefeuille geniet je van 30 tot 40% korting bij elke opleiding.Wil je hierover een goed gesprek inplannen? Doen! Onze deur staat altijd open!

Contacteer ons vandaag nog!

nieuwsbrief inschrijven

nieuwsbrief inschrijven

Blijf maandelijks op de hoogte van het online marketing nieuws!

Neem direct contact met ons op