U bent hier

Wat is OMCollege?

OMCollege is de opleidingspoot van OMCollective. Wij leiden jou of je medewerker op tot een complete digitale marketeer, met passie voor de job en de ideale attitude. Ook zorgen we voor werving en selectie van de juiste kandidaat voor een vacature. Of ben je als bedrijf op zoek naar een opleiding op maat? Wij stellen voor jou de perfecte inhoud samen. En er is nog veel meer … Hieronder vind je ons opleidingsaanbod.

Wat biedt OMCollege?

Hoe jij of je medewerker zich bij OMCollege ontpopt tot online marketeer? Dat bepaal je volledig zelf: je kunt kiezen voor een 12-maandenparcours met 6 modules of een aangepaste opleiding op maat. Beide trajecten geven we steeds volgens de sector en interne keuken van je bedrijf!

Bij de eerste optie geniet je als OMCollege-student een intensieve kenniskuur van 3 maanden lang. Nadien mag je rekenen op 9 maanden in-house begeleiding en on-the-job-training. Voor een aangepaste opleiding op maat kies je dan weer 1 of meerdere modules van elk 2 weken lang, samengesteld op basis van jouw kennis.

Resultaat? Na een doorgedreven opleiding heb je de nodige expertise op seniorniveau!

Nog geen marketeer, wél al een openstaande vacature? We buigen ons graag over de werving en selectie van de kandidaat die jij nodig hebt! Bekijk gerust hieronder ons volledige opleidingsaanbod in detail.

3 opleidingstrajecten

Neem direct contact met ons op